19 Şubat 2014 Çarşamba

Trgoals Futbol

Ülke olarak futbola tutkumuz herkez tarafından çok iyi bilinir.Bazen öyle bir hal alıyorki bu tutkumuz herşeyin önüne geçebiliyor, özel kanallarda genelde yayınlanan bu futbol müsabkalarının izlenmeside maddi açıdan mümkün olmayabiliyor.Bu sıkıntıyı yaşamamak adına sizelere bugun Trgoals paltformundan bahsetmek ve bilgi vermek istiyorum.
Nedir bu Trgoals öncelikle bundan biraz bahsedelim. Taraflısı olun olmayın eğer amacınız futbol izlemek ise donmadan ve kaliteli bir şekilde maçları izleyebileceğiniz evinizdeki tv keyfini rahatça yaşayabileceğiniz bir ortamdır. Sadece futbol maçları değil tabikide spor dalında olan ne var ise Basketbol, Tenis, Buz hokeyi müsabakaları da dahil canlı canlı saniyesi saniyesine takip etmenize olanak sağlayan internet ortamıdır. Sizlerde daha önce denemediyseniz mutlaka kontrol ederek tutkunu olacağınız bu platformu ziyaret edin. Bazı internet sitelerinde bu ortamı program halinde indirmemizi istiyor ama kesinlikl böyle bir şey söz konusu değildir sadece internet adreslerine girmeniz kafidir.Hiçbir şekilde pc nize program vesaire indirmeye gerek yoktur.
Bazı soruları duyar gibiyiz aslında aynı anda oynan 3 futbol müsabakasını sitede aynı anda nasıl yayınlıyorunuz yada bizler hangisini nasıl seçebilir izliyebiliriz, siz hangisini seçerseniz biz onu izlmek zorundamıyız. Hayır tabikide ziyaretçi lüksü ve memnuniyeti üst seviyede tutulmuştur bu platformlarda. Giriş yaptığınızda bu platforma müsabaka isimlerini alta alta yada yan yana sıralanmış bir şekilde görürsünüz siz izlemek istediğiniz yayına tıklayarak bu müsabakanın canlı ortamına bağlanırsınız ve izlemeye başlarsınız.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder