7 Şubat 2014 Cuma

Android Oyunları

Android Oyunları


Android, her geçen gün kendini yenilemeyi ve geliştirmeyi başarabilen bir işletim sistemi olarak ön plana çıkıyor. Her günün yenilerinin eklendiği uygulamaları ve oyunları dahi takip etmek neredeyse mümkün değil. Yüzlerce uygulama üreticisi, Android’i daha kullanışlı hale getirmek için çaba sarf ediyor. Buna karşın milyonlarca Android kullanıcısı ise cihazı ile neler yapabileceğinin farkında değil. Kullanıcıların çoğu bir başka Android kullanıcısından işittiği uygulamaları kullanmaya, edinmeye çalışıyor. Bu uygulamaların sayısı da oldukça kısıtlı.

Sıradan kullanıcılar için Android hakkındaki birçok şeyin kısıtlı olduğu günümüzde; Android haberlerini, yeni çıkan uygulama ve oyunları, incelemeleri, uygulama yorumlarını ve birçok Android ipucunu bulabilmek sadece internet siteleri ile mümkün. Binlerce internet Android sitesinden Android’e ait her şeyi bulmak mümkün ancak bu web siteleri içerisinde öyle biri var ki güvenilirliği, güncelliği ve kalitesiyle ön plana çıkıyor; ‘Androidailesi’. Android kullanıcıların işletim sistemleri üzerine her şeyi bulabileceği oldukça geniş çaplı bir portal…

Androidailesi.com, Android üzerine faaliyet gösteren binlerce siteden farklı olarak kendini gösteriyor. Rahatsız edici reklamların bulunmadığı, kullanıcıların bilgiye hızlı ve en doğru şekilde ulaşabileceği bir site. Android kullanıcıları için tam anlamıyla bir rehber olabilecek Androidailesi, güncelliği temel edinmiş, özgün bir site olarak ön plana çıkıyor. Siz de bir Android kullanıcısı iseniz, Androidailesi, size eşsiz bir rehber olacak. Android üzerine son gelişmeleri takip edip, kendinize uygun uygulamaları edinebilecek, ipuçları ile cihazınızı daha kullanışlı hale getirebileceksiniz.

Androidailesi; size kolay kullanımı ile zaman kazandıracak. Ana sayfada, üst menüden Android oyunları, Hileli Android oyunları, uygulamalarına, haberlerine ve ipuçlarına erişebilirsiniz. Kategori seçiminin ardından özgün yazılara ulaşabilir İlgili uygulama ve oyunları edinebilirsiniz. Uygulama ve oyunları .apk formatında indirebilecek olmanız Androidailesi’nin size sunduğu bir ayrıcalıktır. Kolay ve hızlı bir şekilde indirme yapabilme olanağı size zaman kazandıracak. Daha birçok özelliği ile ön plana çıkan Androidailesi, size bir tık kadar uzak. Siz de hemen www.androidailesi.com adresinden Android’e ait her şeye ulaşabilirsiniz. Eşsiz ve keyifli bir Android kullanımı için Androidailesi sizin yanınızda.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder